Vad händer?

Känner att om jag ska ha denna blogg måste jag väl komma igång och skriva regelbundet… kanske jag ska börja med lite bakgrund? Alla som läser här är väl inte vänner och släkt kanske!

 

Vi är väl en ganska vanlig familj; jag, T och tre tonåringar A (21), V (19) och J (16). Vi bor i nybyggd villa i Järna sedan 2003 och innan dess var det Växjö. Men nu ska vi flytta igen och denna gång bär det av lite längre, till Bryssel. Det är T som fått en tjänst där och jag, T och J ska flytta. A och V är så pass stora att de väljer att stanna kvar i Sverige. Det känns spännande men också läskigt, ibland tänker jag ”vad fan har vi gett oss in i…”. Mycket beror nog på att vi inte vet så mycket ännu och efterhand som saker löser sig och frågor får svar kommer nog det kännas bättre och mer spännande. Det känns också jobbigt att lämna det man känner till och ge sig iväg till något man inte vet ett dugg om, jag har aldrig ens varit i Belgien (men övriga Europa är grundligt välbesökt). Och språket! Kan inte ett ord franska! J får agera tolk åt mig!

 

Jag känner ett stort behov av att komma i kontakt med svenskar i Bryssel, på något sätt får svar på att det är bra att bo där. Läser mycket om hur grått, trist och regnigt det är… att det är en tråkig stad osv. men hur är det egentligen att bo där? Det kan ju vara rätt grått och trist här också… i alla fall idag!

 

Många frågor och så lite svar!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: