Helgen som gått

Oj, vad vi läst i helgen! Plöjt igenom de policys som T:s arbetsgivare har för anställda som flyttar iväg som vi ska göra. Allt på engelska och väldigt byråkratisk skrivet, inte helt lätt att förstå. Otroligt många frågetecken rätades ut och nu känns det äntligen riktigt verklig alltihop och också riktigt bra och roligt. Vi har tilldelats en person från T:s arbetsgivares personalavdelning, hon som ska se till att vår flytt blir så bra som möjligt, och hon är också vår kontaktperson. T ska ha möte med henne på tisdag och då får vi svar på ytterligare frågor! Känns bra att det hos T:s arbetsgivare finns en bra organisation uppbyggt för sådana som oss.

 

Ägnade fredagen åt att ringa runt till våra telefon-, bredbands- och tv-leverantörer för att kolla upp bindningstider och hur man säger upp. Tyvärr har vi en del som är bundet till efter vi flyttar men det är bara att betala och se glad ut. Troligtvis kan vi överlåta en del på A och V beroende på hur de ska bo.

 

Fredagskvällen tillbringade vi hos kära vänner i Nykvarn och då inser man att vi kommer sakna sådana stunder… spontana inbjudningar till vänner man känner väl och alltid har trevligt hos. Men jag hoppas att vi kommer få besök i Bryssel av er alla som känner er berörda!!!

 

Idag söndag är jag bara trött, känner att min värk (jag har fibromyalgi) kommer smygande och det är lite trist då jag ändå mått bra i en ganska lång period nu… ute har det regnat hela dagen och varit så där grått och trist igen… Men V och jag gick igenom hans garderob och rensade ut allt gammalt och för litet. Det blev en hel säck till insamling, lite tröjor till J och några märkes jeans att sälja på Tradera.

 

På det stora hela har det varit en bra och mysig helg; första helgen på fyra veckor som T inte jobbat 14-16 timmar (vilket han också gjort i veckorna som varit). Förhoppningsvis har det värsta lagt sig och det blir lite lugnare för honom ett tag!

 

Tjingeling!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: