Grått…

Så grått och trist det är, när sken solen sist? Minns knappt hur den ser ut… och råkallt är det också. Ja, ja det blir väl bättre men det känns som jag fryser konstant.

Har i alla fall varit hos frizzan idag, skönt att de ut som vanligt igen! Och alltid trevligt att småprata lite med min trevliga frizza C. Henne kommer jag sakna men vi kom överens om att jag ska höra av mig när jag reser hem till Sverige på besök så vi kan boka in klipptid. Det är inte helt lätt att hitta en bra frisör och nu ska jag till på råga också ha en som antagligen talar franska! Kan ju bli en intressant upplevelse… hua!!! När jag ändå var i stan (Södertälje) fixade jag kopia på J:s senaste synundersökning. Vi ska ju snart på en stor hälsokontroll T, J och jag. Om man läser igenom alla de papper som handlar om det och vad som ska undersökas så kan jag lätt konstatera att så väl har nog aldrig en läkare kollat upp mig tidigare.

 

I går var jag på IKEA och inskaffade några flyttlådor, de är helt klart billigast (2st för 29 kr). Det är tänkt att jag ska lägga saker som A och V ska ha i dem. Vet ju inte ännu om vi ska packa våra saker själv eller om flyttfirman gör det, så det blir kanske fler lådinköp.

 

Annars händer det inte så mycket just nu mer än att vi konstant pratar och tänker Bryssel.  Och väntar på T:s kontrakt, men det ska ju inte vara några större överraskningar i det eftersom han fått det muntligt i fredags. När det är klart och hälsoundersökningen är klar kommer saker och ting rulla igång. T talade i går med vår kontaktkvinna I-L och det ser ut som vi kan åka ner kring sportlovet för att kolla skolor. Annars är hennes stora bekymmer att vi inte kan flytta omgående… nä, aldrig! Först ska J gå ut nian och vi ska sälja huset och vi ska hitta bostad till A och V!!! Det tar nog sin tid, tyvärr. Sedan vill jag inte ge upp min sista svenska sommar på vår underbara altan under seglet! No way! Den ska jag bara ha! Men T får nog flytta ner i maj och pendla fram till semestern, det får gå det är ju en rätt kort tid ändå.

 

Segel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: