Onsdag 4 feb

Igår kom min nya symaskin! Och idag ska jag inviga den med att laga V:s jeans. Den gamla som jag haft sedan 1986 blev sig inte lik sedan en dag i december… jag skulle lyfta upp den på köksbordet för att använda den. En symaskin är ju ganska tung som ni säkert vet och när jag är på väg att häva upp den på bordet går handtaget av… maskinen far i golvet, mattan får ett hål och parkettgolvet ett rejält jack trots att mattan var mellan. Allt detta ca 5 cm från min ena fot! Våga knappt tänka på hur foten varit om den kommit mellan… Efter det så funkade faktiskt symaskinen ett tag men sedan gav den upp och kanske T hade kunnat laga den men vi kom fram till att en ny får det bli så nu är jag stolt ägare till en Husqvarna Emerald 183!

 

Idag ska V med tre kompisar på Finlandskryssning, ska bli intressant att se hur det går… kan väl tänka mig att de inte ska dricka saft direkt… men de är 19 år och sköter sig mycket bra när de festar så jag ska nog inte oroa mig så mycket (bara lite!).

 

Just nu försöker vi få överblick över försäkringar och annat som gäller när vi flyttar. Varför måste all text vara på engelska??? Det är väl ok att läsa på det språket men byråkrat engelska är inte roligt! Man tröttnar innan man börjat… Vi ska ta ett rejält tag i detta under helgen och kolla över vad som ska fyllas i och skickas in.

Min nya symaskin!

Min nya symaskin!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: