Sorry…

Sorry, länge sedan jag skrev och jag får försöka skärpa mig… får skylla på att jag haft fullt upp m ed mina Tradera-auktioner!

 

Idag har vi genomfört Del 1 i vår hälsokontroll, tror aldrig att vi kommer vara så väl genomgångna som efter detta! Idag var det provtagning, blodtryck, EKG, andningstest, syntest, vikt och längd som stod på schemat. J gillade inte att tappas på blod, han far riktigt illa vid sådant men det gick bra i alla fall. Del 2 blir på fredag och Del 3 på lördag. To be continued!

 

Igår satt vi och räknade på och funderade över hur stor del av T:s lön vi ska ha utbetalt i Sverige och hur stor del i Belgien. Som tur är har vi ju dunderkoll på vår ekonomi då vi ju bokför alla inkomster och utgifter i en Excelfil (jag lovar den är omfattande!) så det var bara att använda det och så kom vi fram till belopp som känns bra. Så nu ska allt vara klart för T:s kontrakt och det ska komma under veckan sedan kan vi boka vår första pre-visit! T flög till Bryssel idag och ska, förutom att jobba, ha möte med Personalavd så fler frågetecken kan rätas ut.

 

Tjingeling!

 

PS Och ja, V kom hem från Finlandskryssningen hel och välbehållen! Han hade haft kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: