Så typiskt mig…

Vad gjorde jag i går då? Jo, jag var ute och gick min andra runda precis som en vanlig dag. Stannade vid en anslagstavla för att se vad det stod på den. När jag står där så ”försvinner” mina fötter under mig och jag faller. Känner hur axeln vrids ur led och tillbaka… jag kan meddela att detta gör ONT! Satt där en stund men insåg att jag måste upp medans jag kunde resa mig själv. Nästa sak jag minns är att jag ligger mitt på gatan och har uppenbarligen svimmat av pga den kraftiga smärtan. Där kan jag ju inte ligga så jag kryper utan att använda ena armen till vägkanten och sitter där en stund tills jag sakta kan resa mig och efter ytterligare ett tag (då jag stått med huvudet nedåt för att inte svimma igen) kan ta mig hem. Medans allt detta pågår hör jag minst tio bilar passera och ingen stannar!!! Vad tror folk? Att det är helt normalt att krypa runt på gatan? Väl hemma är som tur är A hemma och med mycket möda får vi av mig de svettiga träningskläderna och på nya. Straxt efter kommer V hem och som tur är har han körkort så det blir han som får köra mig till Huddinge.

 

Sedan tillbringade jag ca 4 timmar på akuten i Huddinge där jag inte var ensam om att ramlat… men ändå gick det ganska fort och det lite beroende på att jag varit avsvimmad, på något sätt blev jag lite högprioriterad då. Inget var brutet vilket jag är mycket tacksam för. Trots allt gick det bättre att sova inatt än vad jag trodde men idag har jag ont och mycket begränsad rörlighet. Som tur är så är det vänster arm. Men det här kommer ta tid…

 

Behöver väl inte säga att T förbjudet mig att gå ut och gå idag?! Fast det skulle jag inte gjort ändå, det gör för ont.

2 svar to “Så typiskt mig…”

  1. Sofia Says:

    Aj aj det där lät väldigt otrevligt..hur lång tid tog det innan du var återställd?

    • Brysselkakan Says:

      Den akuta smärtan och värken tog väl någon vecka eller två att bli av med men sedan dess kan jag inte sova på vänster sida, inte bära tex kassar med den armen och när jag kör bil måste jag ha en kudde i knät att stödja armen mot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: