Snart hemma

Då var det sista dagen på vår Bryssel-trip. Och idag visar Bryssel upp en mindre trevlig sida; efter att haft sol hela tiden så regnar det idag men inget spöregn mer ett stilla vårregn.

Vi har idag besök J:s nya skola, International School of Brussels, och det var en mycket positiv upplevelse! Där tror jag han kommer trivas mycket bra!

I lördags tog vi Tram (spårvagn) ner till det området vi ska bo i och strosade runt bland butiker och små uteställen. Mysigt! Det känns som vi verkligen kan komma att tivas där! Vi har fått ett något lägra pris på hyran än vad som var sagt från början men nu ska vår relocationfirma förhandla om extra saker som frys, rullgardiner och lite annat. Så vi hoppas på ett svar snart men det kan kanske ta någon dag… det är ett helt annat system än vad vi svenskar är vana vid.

I går, söndag, besökte vi en kollega till T. De bor utanför centrala Bryssel. Trevligt att umgås med svenskar och prata lite om praktiska saker kring flytt och så.

Just nu sitter J och jag i ett konferansrum på T:s jobb och väntar på att en bil ska plocka upp oss och ta oss till flyget. Som tur är så fixade T:s sekreterare uppkoppling åt oss!

Tjingeling!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: