Borta bra…

Borta bra men hemma bäst! Fast snart är ju hemma borta… men då har vi alla våra saker där också! Det kändes faktiskt lite vemodigt att lämna Bryssel igår och när det sedan är minusgrader och snö när vi kom hem så kändes våren i Bryssel mer lockande! Men det är ändå skönt att vara hemma och få sova i sin egen säng igen.

 

Idag har vi fått klartecken från J:s skola och han är antagen! Känns väldigt bra då han själv var väldigt positiv när vi var där i går och vi gillade skolan också.

 

Vi har inte fått igenom så många av våra motkrav på lägenheten men det känns ändå bra. Den är så superfin och det känns som jag verkligen kommer trivas där! Den är lite dyrare än vad vi budgeterat för men då ingå garage, parkering, el, va, hisstädning, sophämtning och försäkring. Alla dessa läggs uppe på hyran annars så räknar vi på det så blir det ändå inte så dyrt. Och bara ett garage i detta område kostar kring 250€… per månad! Och då kanske det ligger en bit bort, vårt garage är i huset och med fjärrkontroll och ingång till hissen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: