Gardinstrul…

Idag har T och jag varit gifta i 20 år! Nästa så man borde få guldmedalj för det! Men så vidare romantiskt blir det nog inte då jag är här hemma och T är i Bryssel… ja, ja det blir nog bra det med. Jag har i alla fall skrivit ett fint sms till T så vi får väl se vad han hittar på!

 

När man tänker på att vi levt ihop så många år (23 år) är det inte riktigt klokt vad tiden rusat iväg! Och vad mycket vi gått igenom och upplevt ihop, och nu bär det snart iväg på nya äventyr i nytt land!

 

Just nu har jag intensiv mailkontakt med vår mäklare i Bryssel om gardinstänger… lite löjligt kanske men det verkar som vi inte får sätta upp egna. Nu tror jag det fanns i sovrummen men minns inte… i alla fall så är det snygga panelgardiner i alla sovrum och hissgardiner i kök och vardagsrum (de syns inte på bilderna för de är nog uppsatta efteråt). Hur som helst så vill vi ha gardiner så det blir mörkt i sovrummen och det är ok med gardinstänger så kan jag sy gardiner i mörkläggningstyg men frågan är om det är stänger där eller inte och om vi får sätta upp annars! Ja, ja det löser sig väl!

 

Tjingeling!

 

PS T ringde mellan två möten och grattade nyss!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: