Gräv upp mig…

Just nu känns det som jag får absolut inget gjort men har fullt upp… dvs precis som sist jag skrev…

Men det är ju vår och solen skiner så jag får väl se det som något positivt! Och snart är det påsk och då kommer min kära väninna C med sin familj!

 

I går fick vi i alla fall mail om att nu är vårt kontrakt på lägenheten i Bryssel underskrivet och klart! Så den fantastiska bostaden är nu ”vår”! Har även fått planlösningen så jag ska fixa bilderna så ni kan få se den, tyvärr lite dålig upplösning men bättre än inget!

 

Idag är i alla fall V bättre och har varit i skolan fast J blir nog hemma i morgon också… han har inte varit i skolan sedan vi åkte till Bryssel den 18 så det börjar bli lite panik att komma tillbaka. Fast han var och gjorde Nationellt prov i förra veckan i alla fall.

 

Jag hade äntligen bestämt mig för den väggklocka jag sett ut innan vi bestämde oss för att flytta (det inköpet kom av sig för jag visste ju inte hur vi skulle bo). Ringde Village i Nacka för att beställa den och då har den utgått… Blev sur men kom ganska snart på att jag sett den första gången hos Village i Jönköping. Ringde dit och de hade den kvar! Och som pricken över allt så passerade T där nu i kväll och kunde hämta upp den!

 

Tjingeling!

Klockan!

Klockan!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: