Söndag…

Jaha, då har de börjat… dessa ångest framkallande söndagar… T kommer resa iväg varje söndag fram till 17 juli. Och jag gillar det INTE! Just nu är han på väg till Bryssel, nästa vecka Korea och sedan Paris. Ja, just det! Han är hemma en vecka där i slutet på april! Hurra! Sedan flyttar han ner till vår lägenhet i Bryssel.

 

Söndagarna blir så där tråkiga; man gör inget, vill ha kul men hela tiden hänger det över en att han ska åka på kvällen. Ni kan ju tänka er själva hur trist det blir i längden… kanske tur att jag har tokmycket att stå i så tiden går fort.

 

Annars går vi och funderar över soffa! Vi har bestämt oss för att köpa ny (A & V får den gamla till sin lägenhet). Eftersom vi gillar den vi har (Coffee från Mio) så ska vi beställa den innan vi flyttar. Var där i torsdags och fick hjälp av en av deras inredare. En superduktig tjej som var till stor hjälp. Så i helgen har vi ritat, mätt och funderat. Vi måste beställa den senast första veckan i maj för att vara säkra på att den finns här innan flyttlasset går.

 

Måste också visa mina nya ”träskor”! Dessa ska jag strosa runt i under sommaren!

 

Tjingeling!

Mina nya träskor!

Mina nya träskor!

Annons

2 svar to “Söndag…”

 1. anne Says:

  Jag köpte nya träskor idag! :)

  När ska ni flytta till Bryssel? Är det för ditt eller makens jobb? Blir det permanent eller X antal år? Ska ert barn (son?) gå i belgisk eller internationell skola?

  Jag är litet nyfiken av mig…Hoppas det är OK? :)

  • Brysselkakan Says:

   Klar det är ok att vara nyfiken! Hur ska man annars få veta något :-)
   Maken flyttar om två veckor, sonen och jag i juli. Det är min man som jobbar i Bryssel (inte EU) och vi ska dit på två + ett år. Vår son ska gå på internationell skola (ISB).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: