Så åkte han igen…

Då var det en sådan där tråkig dag igen… fast denna gången inte söndag utan måndag. Dvs T har rest iväg, denna gången till Korea av alla ställen. Troligtvis funkar inte hans mobil där så jag får ställa in mig på ingen kontakt alls tills lördag kväll då han landar på Arlanda igen. Mitt hopp står till att han i alla fall kommer kunna maila men då måste han också göra det vilket brukar vara lite si och så med till mig.

 

Till råga på allt så vaknade jag i morse med värk i hela kroppen… så otroligt seg i hela kroppen och knoppen. Får ju sådana dagar ibland men det är lika trist varje gång… förhoppningsvis håller det inte i allt för många dagar men vi får se.

 

Ja, ja får hålla mig sysselsatt vilket inte är något större problem då listan är långt med saker att göra plus att J har påsklov och V studiedag tisdag och onsdag.

 

Hur som helst så har vi haft en skön helg med besök från Växjö. Vädret har varit på vår sida och T rensade lite i förrådet inför flytten.

 

Tjingeling!

Annons

2 svar to “Så åkte han igen…”

  1. annieverse Says:

    Jag kunde ha åkt i hans ställe!!! Jag åker så gärna tillbaka till Korea när jag får chansen :-)

    Hoppas att du känner dig lite bättre nu och att inte den långa listan känns alltför övermäktig…

  2. Brysselkakan Says:

    Jo, idag verkar det som det går åt rätt håll med min värk! Skönt! Jag förstår att du längtar till Korea ibland, du har ju ändå bott där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: