Många saker blir det…

Idag har vi röjt! T kom hem från Paris vid 13.00 och vi satte igång med vinden på garaget! Nu finns det inget där upp som inte ska vara kvar till de nya ägarna. Men desto mer nere i garaget… men det mesta är saker som ska vara kvar hos A och V eller som ska säljas på den gatloppis vi har på vårt område den 9 maj eller på Blocket. Men det är helt otroligt vad mycket konstiga saker man har! Ändå har vi bara bott här fem år och vi är rätt duktiga på att slänga efter hand men ändå så hittar man nya saker man absolut inte vill ha kvar när man röjer!!!

 

Det ser ut som det kanske kan bli en lösning på problemet med den förbaskade polermaskinen för vaxning av golven i lägenheten. Vår dam på relocation-firman förhandlar för full. Det har visat sig att alla de andra tre lägenheterna i huset har samma slags golv och hon försöker nu få ”landlorden” att köpa en rejält bra maskin och vax till hela huset om varje hyresgäst gör själva jobbet i sin lägenhet. Låter som en ok lösning! Vi får se hur det går…

 

Nu ska jag slappa i soffan, är helt slut efter dagens städande!

 

Tjingeling!

PS Vi grillade idag! Säsongens första grillmiddag med familjen tänkte jag men vissa i familjen tänkte inte så… det blev jag, T och J men gott var det!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: