Livet rullar vidare

Har just gjort av med massor av pengar … på mat! Veckans runda till Maxi alltså! Ungefär lika upphetsande som skitiga strumpor… men mat måste man ju ha och det är ju lång helg så det lär väl gå åt en del med alla hemma. Och man vet ju aldrig om det dyker upp några extra gäster i helgen… Varför då? Nä, det får ni klura ut själva!

 

J fick igår reda på resultatet från Nationella proven i engelska och det var superbra! Han hade alla rätt och bäst resultat på hela sin skola! Guldstjärna till honom! Han firade med glass i Skärholmens centrum efter att vi köpt två skjortor, löparskor och en kostym till honom (såååå stilig blev han i den).

 

Har just försökt förstå vad banken i Bryssel beställt och fixat, ska ha telefon möte med Mr P från banken senare idag och då kanske man ska vara lite påläst! Annars är det försäkrings-panik just nu, senast i morgon måste försäkringen på lägenheten var klar och vår relocation dam C har visst lite problem med att få de svar hon behöver från de olika försäkringsbolagen. Men det är rätt skönt att jag inte behöver bry mig, det är hon som har det lite stressigt!!!

 

Sedan måste jag ju berätta att det äntligen löst sig med den förbaskade polermaskinen för golven. Vår landlord har äntligen insett att han ska köpa en sådan maskin och inte vi! Så skönt!

 

Nä, nu ska jag dra på träningskläder och ut och gå en timma i solen!

 

Tjingeling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: