Tiden rusar

Vart tog april vägen? Känns som det nyss var mars och nu är det snart maj i stället! Räknade just att det är 12 veckor kvar till vår flytt och det kan ju kännas som länge men ska tiden fortsätta att rusa iväg så här så kommer det bara smälla till och så är det juli…

 

T har sin sista dag på jobbet i Eskilstuna idag, bilen ska lämnas in osv och snart ska jag åka och hämta honom och hans lådor. Får ha honom hemma tills måndag morgon sedan blir det bara helger… tänker jag så känns det som det är väääldigt långt till juli… men det måste ju funka och jag kommer väl ha fullt upp med A och V flytt, student och vår egen flytt och all planering! Så sysslolös lär jag inte vara framöver!

 

Idag är det majbras på vårt område (som vanligt) och vi går nog dit en stund, sista chansen att träffa många grannar på en och samma gång.

 

Var och plockade brynen idag och klippte mig i tisdags så nu känner jag mig lite vårpiffig igen! Snart är det dags för korta byxor men när jag tittar på mina vinterbleka ben känns det inte så lockande direkt!

 

Ha en skön helg allihop!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: