Arlanda tur & retur igen…

Har just kommit från Arlanda, J och jag har lämnat av T där, igen… sedan tog vi en sväng till IKEA (för sjuttioelfte gången) och köpte flyttlådor och lite annat. Kanske kan låta tokigt att handla saker här nu när det finns IKEA i Bryssel men med en svensk krona som står lågt och IKEAs fasta priser blir det stor prisskillnad och tusenlappar att tjäna. Och man är väl snål smålänning!!!

I helgen har T varit väldigt effektiv, han har sorterat allt i garaget! Lådor med saker vi ska ha med till Bryssel och lådor med saker som A och V ska ha kvar här och en hög med det som ska till tippen. Allt uppmärkt ordentligt i bra backar av plast. Vår gigantiska kompressor har fått lova att ha tillfällig boplats hos vår granne N i hans garage tills A och V har fått tag i ett eget garage. Och kanske, kanske vi har en lösning där!!! Vågar nästan inte skriva det ens… så håll tummarna!

Annars har det varit en lugn helg; T och jag börjar allvarligt tröttna på vårt ”ifrån-varandra-i-veckorna-liv”… det är riktigt tråkigt att behöva köra till Arlanda varje söndag men det är inte så lång tid kvar så det är väl bara att bita ihop. Men det måste vara ännu tristare för T som varje kväll kommer hem till vår nästa 200 kvm tomma lägenhet, han har ju bara en säng och lite kökssaker! Men om ca 35 dagar bor T, J och jag där ihop! Och alla våra saker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: