På G och det strular redan…

Jaha, då är vi på väg! I fredags tömdes vårt hus på 3,5 h och sedan åkte vi mot Småland. Nu hoppas vi allt kommer fram i tid men chauffören sitter fast på Gotland pga färjorna som körde in i varandra häromdagen… Avslutade dagen med supergott grillat lammkött som svärmor fixat.

I går, lördag, var vi och besökte min 88-åriga farmor. Det var kul att träffa henne, hon ser knappt och hör dåligt men har en härlig humor! Sedan bar det av till mina föräldrar för att äta god mat och ta avsked av dem. Sedan åkte vi mot Lund och min syster.

Då började strulet… vår snälla granne M som lovat att övervaka flyttstädningen ringde. Städfirman hade varit där och hon gick över till vårt hus för att kolla; inga skåp eller lådor i köket var städade, badrumsskåpen inte heller. Jag ringde chefen för städfirman direkt och hon skulle skicka dit personalen direkt igen. Under tiden hade M kolla mer och meddelade att det var damm i hörn bakom dörrar, damm på lister, inga torkade väggar osv… T ringde upp chefen för städfirman igen och det blev ett rätt hetsigt samtal men till slut så lovade hon att själv åka och besikta städningen som idag. M hörde av sig några timmar senare när det var klart då hade hon kolla av igen och nu var allt bra men hon berättade också att tjejen som städade fått instruktioner om att detta var ”en enkelt  5-timmars städning så var inte så noga”… M blev arg och sa att så är det inte, M ringde chefen som sa att nej, nej så hade hon aldrig sagt!

Nu är det hur som helst rent och fint men man undrar ju om de tänkte blåsa oss och hoppas att vi var så långt bort att vi inte orkade bråka… ska bli kul att se fakturan så småningom!

M: du ska ha ett stort tack för all hjälp som vi verkligen inte ville du skulle behöva ordna med!

Idag ska min syster och jag shoppa lite och T och J är och kollar på golf på Scandinavian Masters i Barsebäck.

I morgon bär det av!

Annons

3 svar to “På G och det strular redan…”

 1. Mari Wahlqvist Says:

  Hej på dig!
  Ja, huset blev rent tillslut men någon chef kom aldrig och besiktigade. Däremot ringde hon mig på kvällen och sa att hon varit bortrest och undrade hur det hade gått. Jag sa att allt såg bra ut men att någonting i hennes kommunikation med de som städade inte stämde. Jag tror inte att chefen trodde att någon skulle kolla städningen efteråt. Frågan är om ni verkligen ska betala fullt för detta.

  Anna och Igor flytta

 2. Mari Wahlqvist Says:

  Råkade trycka på fel knapp. Här kommer resten.

  Anna och Igor flyttade in idag söndag. Anna tyckte att det såg rent ut men skulle kolla lite noggrannare. Jag har för mig att hon sa något om väggarna. Så innan ni betalar maila henne och kolla.

  Hoppas att resan ner till Bryssel går bra.

  Kram Mari

  • Brysselkakan Says:

   Du ska veta att vi är otroligt tacksamma att du kunde hjälpa oss!
   T ska ringa chefen idag och se vad hon säger men innan det ska vi prata med Anna och igor oxå!
   Återigen; TUSEN TACK!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: