Här går det undan!

Här går det undan! Vi har snart packat upp alla lådor och det börjar se ”normalt” ut här. T har kopplat in tvätt och tork idag och jag har hunnit köra två omgångar, funkar bra men lite knasigt att tumla i ett rum där man inte kan öppna. Blir lite hög luftfuktighet!

Vi har hunnit med några rundor till Brico, ett varuhus som K-Rauta eller Woody ungefär. Som tur är ligger det ca 5 min promenad från vårt hem! De har tokmycket praktiska saker.

På Brico har vi också fixat en nummerplåt som ska sitta på vår garageport, med den och ett parkeringstillstånd som T ska hämta på kommunen i morgon kan vår bil stå utanför vårt garage utan att vi får den bortforslad. Det behövs ju när det kommer gäster med bil. Som i morgon tex för då kommer svärmor, svärfar och V hit. Ska bli så kul att se dem och visa dem vårt nya hem och vår nya hemstad! Fast vi har inte hunnit utforska så mycket ännu men det kan vi ju göra ihop med dem.

Vi har också, äntligen, lyckats klura ut när soporna hämtas. Här köper man säckar (gula, blåa, vita och gröna för olika slags sopor) som man sätter ut på trottoaren på angivna dagar och så hämtas de upp. Smidigt!

Nu ska jag sätta mig på vår terrass och njuta av solnedgången!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: