Blixtar & dunder!

Om det var varmt igår så var det inget mot hur varmt det varit idag! Redan vid 7 i morse var det 25 grader ute, blev nog aldrig svalare än så i natt. Luften stod helt stilla och termometern började närma sig 40 grader. I skuggan! Både J och jag kände att det var åska i luften för huvudvärken kom som ett brev på posten. Och mycket riktigt! För en timma sedan brakade det löst; regnet vräkte ner och åskan mullrade. Och J höll mig i handen för jag gillar INTE åska, har aldrig gjort, inte ens som bebis för då kröp jag och gömde mig under saker. Det smattrade rejält mot våra takfönster och, peppar, peppar, så verkar det som taket är tätt!  Nu har allt dragit förbi och det håller på att klarna igen, luften känns helt plötsligt normal och temperaturen ligger nu på 24 grader men lär ju stiga nu när solen kommer tillbaka. Och huvudvärken är puts väck!

T har just lyft för att flyga till Sverige, han blir borta tills måndag… lite trist men inget att göra något åt. J och jag är ju vana och klarar oss bra! När J gör sina placement tests i morgon ska jag och AK åka till IKEA i Hognual (jo, det låter som det ligger i Asien men det ligger straxt utanför Bryssel). De nyinvigde idag och har de saker som jag väntat på i lager vilket de två inne i Bryssel inte har. Så vi tar en tripp dit.

Vi är också bjudna på ”Home warming party” till en kollega till T som också nyss flyttat ner hit och bor ca 10 minuter från oss om man går. Vi får se hur mycket ork vi har kvar i morgon kväll men det vore ändå rätt kul att träffa de från T:s jobb och de fruar som bor här.

2 svar to “Blixtar & dunder!”

  1. annieverse Says:

    Hoppas det gick bra med testen! Vi har också haft rejäl åska här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: