Oj, helgen gick fort!

Oj, vad helgen gick fort! I fredags åkte ju AK och jag till IKEA medans J gjort placement tests. Vi hittade det vi skulle ha och några saker till givetvis men så är det väl alltid! Vi hade hur som helst väldigt trevligt. För J gick det också bra; engelskan klarade han galant men han pratar mer eller mindre flytande engelska och får ofta höra frågan om han bott i ett engelsk talande land! Matte var upplagd så att det var samma prov för att från år 6-12 så där gjorde de vad de klarade av och kunde så det gick också bra. Men franskan… hela provet var på franska inklusive instruktionerna! Så J fattade ungefär ingenting… men skolan kanske får ut något av det också, vad vet vi! Och J tog sig hem från skolan själv för första gången utan några missöden!

Sedan var vi då på ”home warming party” hos Y och A, det var trevligt att mingla runt lite men vid 22 gick vi hem igen.

I går var jag och beställde vår matta till vardagsrummet samt fick offert på ny matta till köket. Den blev ju skadad vid vattenläckan och försäkringsbolaget ska ha in vad en ny kostar. Sedan satte jag, äntligen, igång med att sy gardinerna till vårt sovrum! Köpte ju tyg för ca tre veckor sedan! Höll på till 23.30 och ramlade mer eller mindre i säng sedan. Lite finjusteringar i morse och de blev väldigt bra!

Idag tar vi det lugnt J och jag. Söndag i Belgien betyder att ALLT ÄR STÄNGT! Inte ens bensinmackar har öppet. Man kan hitta någon dyr matbutik typ Seven-Eleven men det är allt. Inga köpcenter, inte IKEA osv. Så det är bara att ta det lugnt! Som tur är så har alla restauranger dock öppet så idag ska vi äta thaimat framåt kvällen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: