Jag kan inte fickparkera…

Skjutsade ut T till en kursgård i Waterloo nu i kväll, de ska vara där tills onsdag och jag tänkte passa på att ha tillgång till vår bil. Väl hemma igen så har någon ställt sig över halva vår parkering… J sparkar på däcken för att se om larmet går igång på den bilen men inte… jag är helt urusel på fickparkering  så efter att försökt fyra gånger ger jag upp (fast om jag fått in den så hade det nog handlat om centimter så det kanske inte bara var min ursla fickparkeringskunskap) och tråcklar i stället med J som hjälp in bilen i garaget men nu vet jag inte om jag får ut den… det är så trångt att man måste fälla in backspeglarna för att komma in och det står bilar på båda sidor av gatan så man kan inte direkt ta ut svängarna! Fast om jag väntar till lite senare på förmiddagen så är det nog rätt tomt på parkeringarna på gatan och det finns mer utrymme att få ut bilen. Ja, ja vi får se om jag ens försöker!

Annons

2 svar to “Jag kan inte fickparkera…”

  1. Karin Says:

    vilken tur att du iallafall har ett garage att ställa bilen i, bra gjort att du fick in den där jag vet hur trångt det är

    • Brysselkakan Says:

      Ja, fast nu på morgonen idag så hade en snickare ställt sin bil så att han stod för vårt garage ca 30 cm. Och det går ju inte direkt köra ut lite snett när man precis kommer in om man kör rakt! Men när jag kom ut på förmiddagen så var han där och jag lyckades få honom att förstå att han måste backa. Sedan körde jag ut och med hans hjälp fickparkerade jag, tänkte att det är lika bra den står ute så jag inte blir instängd igen! Fast nu var det lite mer plats och sedan när jag kom från mataffären så fixade jag det själv!!! Är lite stolt!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: