Efter regn kommer sol!

När man bor i en stor stad som Bryssel kanske man tror att det bara är hus och inget grönt men så är det absolut inte! Det är nästan alltid träd längs med gatorna och kring många av träden är det små planteringar (svärmor förstår precis vad jag menar, eller hur!). På min promenadrunda passerar jag en gata som har björkar planterade längs med båda sidorna! I fall man skulle får lite längtan efter svensk skog!

Björkar!!!

Björkar!!!

Idag har det annars varit typiskt belgiskt regnväder, även om vi bara varit med om det tre gånger (!!!) sedan vi flyttade ner. Då skiner solen på morgonen, det mulnar på ganska kvickt, regnar några timmar och nu fram emot kvällen är det fint igen. Ska då tydligen vara så det är när det regnar här, vi får väl se! Lär ju märka med tiden om det stämmer!!!

Ni vet hunden som skäller som jag skrivit om innan, han slog alla rekord i natt! 02.23 satte han i gång… jag fattar inte hur en hund kan orka skälla tre-fyra timmar! Och då menar jag hela tiden, när han andas vet jag inte… Dagtid tänker man inte så mycket på det längre, man vänjer ju sig men på natten… Nä, då blir jag bara arg!

Idag har vår äldsta son A meddelat att han och flickvännen C kommer hit i slutet av oktober! Ska bli kul att träffa dem och jag längtar redan. Det blir nog mycket shopping och jag får väl spana på så det blir givande men jag har ju redan hittat några ”guldkorn”!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: