Fredag!

Äntligen helg! Igen! En underbart solig fredag; lunch med AK, trevligt sällskap och sittande ute i solen. Sedan cyklade jag till några butiker och köpte årets första julklappar till A och V och barnens kusin R. Ja, det är tidigt men de som känner mig vet att jag köper julklappar lite när som! Räkmackor på kvällen ihop med T och J (fast J åt pizza) och nu klockan 23.30 när jag skriver detta är det fortfarande 21 grader ute!!! I morgon, lördag, ska vi ha gäster på grillkväll och jag hoppas verkligen vädret är lika underbart i morgon.

På söndag får man hålla sig på gångavstånd här i Bryssel det är nämligen en bilfri dag här. Det helt förbjudet att köra bil innan för Ringen (den går runt hela Bryssel). Det är bara utryckningsfordon och de med speciella tillstånd som får köra och för att underlätta så är buss, tunnelbana och spårvagnstrafik gratis. Ja, ja det ordnar sig nog, det finns ju ändå inte så mycket man vill åka till här på söndagar då allt, och då menar jag ALLT, är stängt på söndagar.

Fast lite ledsen är jag ändå idag… min kära vän C kommer inte hit i höst (C få nu INTE dåligt samvete, jo, lite kanske!). Det var hennes 40-års present till mig men vi vet alla att ibland får man inte hop allt som ska hinnas med i livet och jag finns kvar här till våren och då SKA vi ses! Eller hur?

Ja, ni får nog läsa detta när det är lördag redan för jag kommer inte åt internet… GRRR! Vad jag är trött på detta men nästa vecka så ska vår uppkoppling funka säger de som vet… ja, ja den som lever får se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: