La Redoute, sulor och E!!!

Jag har fått tag i en belgisk La Redoute-katalog! Ja, inte så stor skillnad när det gäller kläder, verkar vara helt det samma MEN de har en mycket större interiör avdelning med massor av roliga saker och möbler! Kul! Ni kan kolla på www.laredoute.be om ni har lust, klicka på Déco. Jag är lite sugen på denna ”ljusstake”.

Tror ni ljusen "trillar" av???

Tror ni ljusen "trillar" av???

Idag har jag tagit en snabb sväng ner till Rue Neuve (shopping-gatan, ni vet!) för att hitta innesulor till J:s nya skor. J har, liksom sin bror V, lite problem med sina hälar, de tål inte för mycket tryck och det kräver bra support i sulorna. Som tur är har vi hittat ett bra märke på lämpliga sulor även här!

Sedan åkte jag till mataffären och när jag handlat klart och stod vid hissen upp till parkeringen så rullar en vagn ut ur hissen, i den ligger shoppingkassar från ICA. Aha! En svensk tänker jag och tittar upp och där står min kära vän E!!! Där blir vi stående och pratar länge om skolan (J och E:s tre barn går på samma skola) och utbyter tankar kring lärare mm. Det är alltid lika givande och inspirerande att prata med E och jag känner mer och mer att hon kommer bli en vän för livet! Jag hoppas verkligen jag kan ge lika mycket tillbaka som hon ger mig! Blev väldigt full i skratt när jag på parkeringen inser att E:s svensk registrerade bil står bakom min!!! Måste vara något slags tecken, det med! Eller???
Annons

4 svar to “La Redoute, sulor och E!!!”

  1. Karin Says:

    Härligt att du hittat en vän där nere i Bryssel som verkar kunna ge dig mycket i utbyte, det är härligt när kemin stämmer…kram

  2. paristolken Says:

    Åh vad gulligt! Vad glad jag blir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: