Måndagen och tisdagen gick fort!

Gårdagen försvann snabbt! Hade återbesök hos doktorn för att kolla min tunga igen och den fick godkänt! Dock tycker jag själv att det blivit lite sämre men en omgång tabletter till fick jag inte då det inte skulle göra någon skillnad enligt doktorn och hon borde ju veta! Dock fick jag någon sorts vätska som ska hållas kvar i munnen en stund 2 gånger per dag. Så vidare till ett apotek, det finns hur många som helst! Bara på ”vår” lilla shoppinggata ligger det fyra stycken. Men medicinen skulle blandas till och jag fick hämta den idag istället. Flaskan ser ut som den rymt från ett apotek för länge, länge sedan! Handskriven etikett!

Vågar jag!?

J har det bra i Sverige och var och klippte sig hos vår kära frisör C i går, kan tänka mig att han blev utfrågad om hur vi har det! Idag ska han träffa flera vänner från ett forum han är med i, de har ordnat en träff bara för att J är i Sverige! Trevligt och snällt!

Det underbara höstvädret håller i sig och solen skiner idag igen och temperaturen ligger på ca 18 och det värmer gott i solen! Men höst börjar det bli; löven faller av träden och har just nu underbara höstfärger! Några höstbilder inkl penséer!

001

005

Annars laddar jag inför torsdagen då vår son A med flickvän C ju anländer! Längtar så efter dem, jag har ju inte sett dem sedan 24 juli… Så jag hoppas verkligen att vädret håller i sig, mycket trevligare för dem då!

När jag cyklade iväg och handlade nyss så passerade jag Indiska ambassaden och på andra sidan gatan från ambassaden stod en grupp upprörda män och hojtade. Om jag fattade rätt så var det något med Kashmir och Indien. Erkänner att jag inte vet så mycket vad som händer där men upprörda var de allt!

De är liiite upprörda...

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: