Saknar dem lite…

Så var helgen över… A och C har åkt hem, vi har just lämnat dem vid flyget på Zawentem, och T for till USA tidigt i morse så det blev tyst och tomt med bara J och jag hemma. Men det har varit väldigt kul att ha A och C här! Igår åkte vi till ett köpcenter för att se om de där hade de byxor A spanat in i hans storlek och även ett par skor som C gillade men tyvärr inte. Sedan lämnade vi av A och C på stan för de ville shoppa lite själva, fika och mysa på tu man hand!

På kvällen igår var vi på japansk restaurang och åt supergod mat och sedan slöade vi i soffan. Idag på förmiddagen plockade vi ur J:s rum inför morgondagen. Då ska ju hantverkarna komma och fixa efter våra två vattenläckor. Är ju bra att det blir åtgärdat men jag ser inte fram emot att bo på en byggplats… rörigt och smutsigt lär det bli… men det är bara att gilla läget! Vi fixade Tacos till middag innan A och C skulle åka, gott!

Just nu känner jag hur mycket jag saknar mina stora ”pojkar”, kanske mest V eftersom jag inte träffat honom sedan han var här i början av augusti. Det blir så påtagligt när A och C just varit här… och att T inte heller är hemma. Men jag vet att de mår bra och trivs med sina liv och det gör det ju lite enklare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: