Jul två gånger… hua!

I går passade jag på att åka till ett köpcenter eftersom jag har bilen denna vecka då T är i USA. Har börjat fundera lite på julklappar… måste erkänna att inspirationen inte riktigt infinner sig när vädret är allt annat än vinter… men det kommer nog både inspiration och vinter!!!

Idag skulle ju elektrikern komma men jag fick telefonsamtal i går kväll från vår hyresvärds arkitekt att takspottarna som ska bytas är försenade… så inget besök idag. Istället åkte jag till IKEA och handlade mest mat faktiskt, även en hel kasse till E. IKEA gjorde vad de kunde för att få julstämning, de till och med bjöd på starkvinsglögg (jo, de säljer det där också givetvis inklusive snaps och starköl). Men så kommer ju tomten två gånger i detta land… eller Sinterklaas (eller Sint-Nicolaas på franska). Man äter sen julmiddag den 5 december och när klockan slår 12 så får man paket (om jag fattat allt rätt!!! E berättade utförligt om allt för mig häromdagen). Så de stackars belgiska föräldrarna ska ordna två uppsättningar julklappar… hoppas verkligen inte vi svenska anammar detta men alla butiksägare borde älska det!

Snart ska jag möta J vid spårvagnen för vi ska fixa nya skor att ha på idrotten nu när de är inomhus, de gamla är urvuxna. Men först tänkte vi fika! Man måste ju ha lite energi om man ska handla, eller hur!?

Annons

2 svar to “Jul två gånger… hua!”

  1. Caroline Says:

    här, i landet Sverige, har det redan börjat snöa. Men det blir bara slask när det faller till marken

    • Brysselkakan Says:

      Hmmm… här, i landet Belgien, regnar det… J och jag har just trängts på en fullpackad buss med två kassa, min shoppingvagn och två pizzakartonger! Gissa om det luktade pizza på bussen!!?? Alla blev nog väldigt hungriga! Mest hungrig var nog den lilla bebisen som skrek hela tiden… fast inte hungrig på pizza kanske!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: