Fredag och julklapps inköp

Efter att kört J till skolan i morse (var en snäll mamma eftersom jag har bilen denna vecka) gick jag min runda, hoppade i duschen och for sedan och handlade mat. Väl hemma hade någon ”snott” vår parkering, dvs någon hade ställt sin bil där det råder parkeringsförbud för alla utom oss… Orkade inte bråka och ringa polisen för det fanns, som tur var, en plats 10 meter bort och vårt parkeringstillstånd gäller på hela gatan.

Sedan tog jag bussen till en shoppinggata 10 minuter bort och startade ”projekt julklappar”! Hittade riktigt mycket (vad kan jag ju inte skriva!!!) och gick sedan hela vägen hem. Lagom till jag var i vårt område kom J med spårvagnen och vi tog sällskap hem. Nu ska vi slöa i soffan hela kvällen, jag ska äta räkor och ägg på rostbröd och J tar pizzarester från igår. Troligtvis tittar E förbi och hämtar upp all mat jag köpte åt henne på IKEA i går. Håll nu tummarna att inte regnet tilltar allt för mycket så vi inte har någon tv-bild vid åtta då vi ska se Idol.

T flyger från New York kring midnatt vår tid och är hemma lagom till vi vaknar i morgon bitti, ska bli skönt att få hem honom igen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: