Det susar runt något här!

Lagom till jag fått i mig frukost i morse dök T upp! Mysigt! Vi gick en lång runda och sedan väckte vi J för att äta lite rostat bröd ihop med honom. Vi har en klar favorit när det gäller franskbröd; Carrafours runda bröd, skivorna blir enormt stora men supergott med svenskt Bregott på! Jag kan lova er att A lyckades klämma i sig dessa i massor förra helgen!

T hade köpt en liten radiostyrd inomhus helikopter till J som nu flyger för fullt med den, man får akta sig när sen susar runt!

Visst är den söt?!

Visst är den söt?!

J verkar koncentrerad!

J verkar koncentrerad!

T hade också med sig en Nespresso maskin hem, det var en kollega i USA som haft den när han bodde i Europa och den funkar ju inte i det amerikanska elsystemet så T fick den inklusive en mjölkskummare! Man tackar och bockar! Vi ska försöka hinna till Nespresso-butiken innan de stänger idag, den ligger en kvarts promenad bort så det borde vi ju hinna innan halv sju, då de stänger.

Just nu letar jag, medans kladdkakan jag bakat kallnar, förbrilt efter vart jag lagt de självhäftande magneterna jag vet jag har någonstans… har gjort nya etiketter till mina teburkar (en ny sort som jag tagit ur frysen och så har vår favorit ingen etikett heller). Men vad jag lagt dem verkar vara ett mysterium… Grrr! Vet ju att de är någonstans!

Annons

2 svar to “Det susar runt något här!”

  1. Karin Says:

    Ja visst är det frustrerande att leta efter saker som man vet skall finnas någonstans!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: