Så var det fredag!

Fredag! Helgen står för dörren och det är ju skönt! Vid tretiden hörde jag att någon kom i hissen och där stod T! Inte vanligt att han dyker upp så tidigt! Sedan hade ha i och för sig ett telefonmöte men då var jag och mötte J vid Trammen. J hade somnat och missade att gå av… så han fick åka tillbaka två hållplatser men det tog inte mer än fem minuter så ingen större katastrof.

Inser att jag börjar låta tjatig men ännu en dag med näst intill sommarväder! Sol och 17 grader och riktigt ljummet ute! Känns så knasigt; det borde ju vara vinter, kallt och trist. Men det kanske inte blir mycket värre än så här, eller? Ja, inte vet jag! Talade med svärmor i morse, och i Småland där hon bor var det riktigt trist höstväder; grått, regn och rått.

Vi satt igår och började planer inför vår ”hemresa” i jul och det ser ut som vi kan få ihop det mesta av det vi vill hinna göra och de vi vill hinna träffa! Ska bli kul och jag hoppas det blir lite snö också så det känns som jul för det gör det inte här. Än… T har också bett om vinterdäck till bilen till dess så vi hoppas på det för annars blir det lite trist att köra i Sverige…

Nu ska jag fixa lite god mat till oss och så ska vi ju givetvis se Idol ikväll!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: