Och regnet det bara öser ner…

De senaste veckorna har jag ju förundrats över det underbara väder vi haft med nästan sommarvärme. Ja, idag var det definitivt slut på det… det har bokstavligen vräkt ner hela dagen och blåst något enormt. Ett tag funderade jag på om taket skulle flyga bort… Och J hade på förmiddagen lektion på nerevåningen i skolan, som ligger under marknivå men med som en ”vallgrav” runt skolan där fönster för nerevåningen är, de funderade på om det skulle börja rinna in vatten genom fönstren… Och just nu verkar det inte som regnet tänkt avta direkt, det vräker ner hela tiden. T är på väg hem och när det regnar så här mycket i Bryssel stängs de tunnlar som går under hela stan av och eftersom T åker genom dem för att det är närmaste vägen hem så får han åka ovan jord och det måste ju alla andra med. Ja, ni fattar! Köer!!! Trots regnet har jag ändå gått två gånger idag och givetvis blivit genomvåt men det torkar ju, bara man har rejält på sig så man inte fryser så är det rätt skönt, faktiskt!

J:s röst är lite bättre men det gör ont när han försöker prata så det ska han nog inte göra! Han märkte att rösten funkade lite igen när han på spårvagnen idag behövde säga till en dam att tappade en sak, han blev helt snopen när det kom ljud! Om än ganska svag, så det går nog åt rätt håll.

Gissa vad jag hittade idag? Jo, just det, de självhäftande magneterna jag letat som tokig efter! Jag skulle hämta en annan sak i den lådan, som för övrigt innehåller presentsnören, och där var de! Fattar inte riktigt hur jag tänkte dock när jag la dem där…

När vi ändå är inne på att hitta saker så vad det just vad J och jag gjorde i morse. När jag följde honom till spårvagnen så hittade vi en påslagen mobil på gatan. Efter att ring en av de som stod i adresslistan fick jag tag i ägaren som var och hämtade den nu i kväll. Han hade blivit av med den på krogen igår.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: