Fredag och vi tittar på…. Idol!

Fredag och givetvis tittar vi på Idol! De är så otroligt bra alla fyra men jag tror Mariette åker ut i kväll, tyvärr. Det är ingen som förtjänar att lämna Idol men jag tror att alla de som röstar mest (ungdomar) inte inser och förstår hur bra hon är. Personligen tycker jag det är Erik och Tove som ska stå i Globen om två veckor och jag önskar jag kunde vara där då! De fick båda min röst ikväll (jo, jag kan rösta då jag har ett svenskt mobilabonnemang fortfarande). Så nu håller jag tummarna vid 22.25 när vi får se vilka tre som får hänga med till Göteborg nästa vecka.

Idag har min kära vän E och jag försökt få ihop en dag för lunch eller så innan jul och det är inte helt lätt! E jobbar ju som tolk plus en doktorand på Bergens universitet (Snälla E, rätta mig om det blev fel!) och jag misstänker att hon har liiite svårt att säga nej till jobb för hon är väldigt fullbokad! Men vi lyckades få ihop det och pratade på en lång stund i telefon. Trevligt! När J sedan kom hem sa han att han mött E på skolan då hon försökte samla ihop alla sina tre barn för att åka hem. Och då inser jag hur länge J varit av med rösten… så länge att jag vant mig för jag ”glömde” helt bort att berätta det för E! Hon blev snopen när hon märkte det! Hon sa att hon ju nyss pratat med mig och jag sa inget! Men man kan ju inte komma ihåg allt… Eller!?

Ja, just det! Idag fyller min pappa 70. Grattis pappa! Hoppas du haft en bra födelsedag på er resa i Kina. Paket väntar på dig hos syrran!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: