Bara två veckor kvar!

Om två veckor kommer vi vara i Sverige! Om ni visste vad jag längtar! Har ju inte varit i Sverige sedan vi flyttade hit den 27 juli. Längtar efter att träffa när och kära och framför allt våra söner A och V. Har inte sett V sedan 6 augusti… Längtar efter svensk yoghurt, bröd, vatten och en massa annat. Men jag känner redan nu att det kommer bli jobbigt att åka ner hit igen… kommer sakna alla och Sverige mer än vad jag vill just nu… Vi trivs väldigt bra här men ändå… det är så mycket småsaker som är annorlunda här, saker som jag saknar från Sverige och som jag kanske inte uppskattade fullt ut när vi bodde där. Man tar väldigt mycket för givet i livet och det är väl först när man inte har dessa saker runt sig dagligen som man saknar dem och uppskatta dem

Svärmor har fixat så jag kan klippa mig hos hennes och T:s systers frisör innan jul! Det ska bli skönt att gå till en frisör som förstår vad jag menar fullt ut! Och jag är väääldigt långhårig också! Jag har också börjat skriva en lååång lista på saker vi ska handla i Sverige för att ta med ner hit. En del saker som inte finns här och en del som är mycket dyrare här.  Så bilen lär vara full av julklappar när vi åker upp till Sverige och ungefär lika full när vi åker ner igen! Men vi har fixat så vi har en takbox på bilen så det ska nog lösa sig.

Annons

2 svar to “Bara två veckor kvar!”

  1. Anna-Karin Says:

    Hej Lisa,

    När jag åkte hem till Sverige första gången fick jag ett tips från en kompis! Hon talade om för mig att det är väldigt vanligt att man blir lite deppig när man varit hemma (första gången) och sen åkt tillbaka (till Bryssel). Hon tipsade om att hålla sig väldigt upptagen första veckan efter hemkomsten. För mig har det funkat…att inte vara hemma i Lägenheten och fundera över allt och alla hemma i Sv.

    • Brysselkakan Says:

      Ja, det är väl så man får göra! Men problemet är att det är Nyår och ledigt så vi gör nog typ inget om jag känner min familj! Får fundera på vad jag kan hitta på! Tack för tips och krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: