Final!

Som ni säkert redan fattat vid det här laget så följer vi Idol varje fredag. Och i kväll är det final! Calle eller Erik? Ja, jag tror jag ska rösta på Calle… Han har, enligt mig, varit den som utvecklats mest under den här ”resan”. Han vågade knappt titta in i kameran i början och nu tar han för sig och underhåller på hög nivå. Erik var mer ”klar” redan från början men han är otroligt duktig han också. Svårt… Överhuvudtaget har årets Idol bjudit på verkligt duktiga sångbegåvningar och nog varit det jämnaste Idol någonsin (då har vi följt alla år som gått). Så om cirka en timme sitter vi bänkade framför tv:n och några timmar senare vet vi hur det gick! Men vad ska vi göra sedan på fredagar? Ja, det blir väl På spåret då, borde inte Så ska det låta sätta i gång snart?

Nu ska vi ha en lugn helg med lite praktiska saker på agendan: Skura duschen (behövs…), tvätta och städa bilen (fast vi har bokat tid så vi slipper göra själva jobbet) och lite annat pyssel men det är hemlisar så här innan jul!

2 svar to “Final!”

  1. jaglovisa Says:

    Ja Calle var helt klart bättre än Erik. Erik kändes lite lam i vissa avsnitt … Jaja, nu blev det ju som det blev och han var väl värd det också … Kram på dig!
    :)

    • Brysselkakan Says:

      Jo, Calle skulle vunnit menkanske det ändå är bättre att komma tvåa? Mer lugn och ro med skivinspelning och mer chans att det blir hans typ av musik! Vi får hålla tummarna för Calle!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: