Lunch i Waterloo

Idag bar det av ner till T och A i Waterloo för en ”light lunch” som visade sig var pumpasoppa följt av rostad potatis med ostpaj och sist men inte minst någon slags hallon-vanilj-kaka med mandelbotten. Inte så ”light” direkt! Men supergott! Speciellt kakan!!! T och A är från Storbritannien men har bott i Bryssel tidigare och även Frankrike. Sedan packade vi in oss i bilen och åkte till den stora skog som ligger söder om Bryssel, mellan staden och Waterloo. Den heter Forêt de Soignes och är enorm med massor av vägar hit och dit i skogen och ännu fler promenadvägar! Tror man lätt skulle kunna gå vilse där… men det gjorde som tur var inte vi tack vare A som cyklat där massor. Deras åttaårige son A var både här och där som åttaåringar ska vara i en skog och en stor ”pinne” fick hänga med ett tag också. Men det innebar att vi, som T och A sa, fick ”amble”, dvs strosa i skogen och eftersom det idag bara varit 2 grader ute men sol så frös vi rejält när vi kom hem. Så nu har vi suttit i soffan med varsin kopp te och myst framför en härligt sprakande brasa.

I morgon är det måndag och vår sista vecka här innan vi far till Sverige för att fira jul så i morgon börjar projekt ”Packa”!

2 svar to “Lunch i Waterloo”

  1. jaglovisa Says:

    Skogspromenader är alltid uppfriskande och det bästa är ju när man får komma in i värmen igen …

    • Brysselkakan Says:

      Ja, och brasan hjälpte till! Fast om du visste vad kissenödig jag var innan vi kom hem!!! Visste inte om jag skulle ta mig ur bilen, in i hissen och hinna till toan… men jag hann!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: