Näst sista!

Idag har J skrivit Exam i matte. Det gick bra tyckte han så nu är det bara fysik kvar i morgon sedan är alla prov klara och det är bara att vänta på betygen i januari. Hans mattelärare är hans favoritlärare, hon verkar vara helt underbar! Och hon har lite roliga saker för sig; när de har prov så får de, efter att hon rättat dem, själva rätta sina fel och förklara vad som var fel. Kan de då överbevisa henne, dvs påvisa att det var hon som hade fel får de en ”I owe you”, en slags poäng som de kan byta mot fel på nästa prov. Hon inser ju helt klart vad som sporrar elever och är väldigt lyhörd, tex så bryr sig J inte så mycket om betyg så därför har hon på hans prov slutat skriva betyg och anger bara resultatet. Inför provet idag hade alla fått en gul lapp, ca 5*8 cm, på den fick de skriva vad de ville som kunde hjälpa dem på provet!

Har mailat med mina söner och tydligen snöar det i Sverige! Hoppas jag får en vit jul! Här är fortfarande superkallt, -7 i morse, och strålande sol! Härligt vinterväder utan snö dock.

2 svar to “Näst sista!”

 1. Mari Says:

  Hej Lisa, det snöar i massor här hemma. Det är helt vitt ute och tjockt med snö. Barnen åker för fullt i pulkabacken. De lovar en vit jul så vi får hålla tummarna och hoppas. Bara en vecka kvar till jullovet.
  Kram på er!

  Mari

  • Brysselkakan Says:

   Ohhh! Svärmor sa det var snö hos henne oxå! Vi får nog snö här idag oxå, svinkallt men lite mer mulet idag. Men barnen på skolgården mittemot har inte direkt tjocka vinterkläder, de MÅSTE frysa! Känns lite konstigt att det är jul om en vecka, vi har just nu fokus på lördag, vårt första delmål för resan mot Sverige!

   Kram på er oxå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: