Stressad? Nja, kanske lite då!

Har just fått hem J som idag haft sin sista Exam, i fysik, i morgon är han ledig och på fredag är det julavslutning. Nu på förmiddagen tittade E förbi och vi hann med en snabb fika och jag fick en liten julklapp av henne! Bland annat ett jättefint bokmärke, passar ju bra till någon som läser så mycket som jag!

Idag ska takboxen monteras på bilen, hade lite panik om det i förrgår då ingen visste vart takräcket var och det går ju inte sätta en takbox på en bil utan takräcke… men det löste sig!

Jag tror det blir snö här idag, himlen ser sådan ut och det är minus så kommer det ned något från himlen så lär det vara snö!

Jag har väldigt fullt upp med packning, tvätta och så. För att göra det hela lite mer stressigt har vi sju personer på middag i morgon kväll… ja, ja de är inte så krävande för det blir PizzaHut med öl och jag behöver ”bara” baka en kaka, duka och vara trevlig! Men vi skulle nog behöva tiden till annat men det löser sig nog det med.

I kväll måste vi fylla i en slags rapport till dem som sköter vår belgiska deklaration, många frågor om hyra, resdagar, ersättningar mm. Och det skulle varit inlämnat igår… T har missat det mailet bland alla de flera hundra han får dagligen… så vi vet vad vi ska göra i kväll! Förutom att planera inför resan då!

Nä, dags för lunch ihop med J och sedan mot mataffären och marknaden så vi klarar oss till lördag morgon!

Annons

2 svar to “Stressad? Nja, kanske lite då!”

  1. jaglovisa Says:

    Åhhh PizzaHut pizza – vad gott, det var otroligt länge sen … så jag kanske har abstinens efter det om du har efter smågodis … fast du har ju och andra sidan en massa choklad runt dig! ;)

    • Brysselkakan Says:

      Jo kanske! Här kan man få PizzaHut hemkörd oxå. Väldigt praktiskt när man inte orkar gå ut ens! Och sedan har dom en variant som inte finns i Sverige: Sweet Chicken Curry! Det är min favorit helt klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: