Julrapport från Småland

Oj, vad tiden rusar när man har trevligt! I måndags körde vi från Växjö till GeKås i Ullared. T och J såg väl inte fram emot detta lika mycket som mig… vi anlände vid 10.15, ingen kö och 2 timmar och 15 minuter senare hade vi betat av min lista, betalt och var färdiga! Effektiv shopping på hög nivå!!!

Vidare till svärföräldrarna i Bruzaholm utanför Eksjö. Här är snö i massor! Och jag fick äntligen krama mina stora söner!!! I går drog jag till Nässjö för att befria mig själv från massor av hår, dvs jag klippte mig! Det blev väldigt bra. I går hade vi också ”halva släkten” på middag, dvs mina föräldrar, min syster med barn, T:s syster med familj, vi och så svärföräldrarna. Fullt hus, rörigt och trevligt! Tyvärr inte lika roligt för J som under eftermiddagen spydde och senare fick skyhög feber. Han har mer eller mindre sovit ett dygn och vaknade nyss och har nog lite feber men mår bra och var hungrig. Troligtvis inte magsjuka för han har inte spytt mer. Idag har V, A och jag hälsat på min farmor, hon är 88 år och hör och ser dåligt men det var trevligt att träffa henne och hon har en härlig humor. Hon berättade att de, på hemmet där hon bor, hade haft snöbollskrig! Inomhus!

Nu har vi just njutit av min specialköttgryta, V ville lära sig hur man gör den och då fick han fixa under översyn av mig och det blev gott, V åt så magen stod i fyra hörn! Nu ska vi äta mandelmusslor med vispgrädde och blåbär! Gott, tur att T och jag gick lååångt i morse!!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: