Så var vi hemma igen

För en timme sedan kom vi hem till Bryssel igen. Vi åkte vid 8 från syrran i Hjärup utanför Lund. Resan har gått bra och ända ner till Dortmund hade vi sol och torra vägar men sedan vände det tvärt och det blev först väldigt dimmigt, temperaturen sjönk från +8 till noll och sedan har det spöregnat hela vägen hit. Trist men ok ändå. Det tog inklusive båtresan, mat och några pauser för att kissa 12 timmar och då har vi åkt nästa exakt 100 mil. J har sovit mest hela vägen, han har väldigt ont i halsen och nog lite feber igen. Mattan ser ut att klarat sig bra på taket hela vägen trots regnet, men vi har inte tagit upp den än. Men så noga som den var inplastad är det troligtvis helt lugnt.

Nu har vi just ätit Nacos gjort på svenska saker och jag funderar på om jag överhuvudtaget orkar packa upp något alls i kväll. Vi får se!

Här har all snö regnat bort och det är flera plusgrader ute, lite trist för det var så fint med snö och all julbelysning i stan. Kanske det inte blir mer vinter än så här, vem vet! Dunjackan åker nog ner i källaren igen tills nästa jul i Sverige.

Det är skönt att vara hemma igen samtidigt som jag saknar våra stora söner något enormt…

Annons

2 svar to “Så var vi hemma igen”

 1. Mari Wahlqvist Says:

  Hej på er, låter som om resan till Sverige har varit bra. Skönt att det gick bra att köra. Tråkigt för J att han är sjuk igen. Krya på dig! Här hemma boas det för fullt. Vi har köpt två nya tv apparater, hemmabiosystem och så äntligen fick jag lampan Maskros från Ikea. Nu hänger den i vardagsrummet. Sedan blir det nya spottar i köket, nya bokhyllor i barnens rum och lite annat smått och gott. Nästa vecka drar projekt sovrum igång. Kenneth och jag ska måla om och tapetsera en fondvägg i vårt sovrum. Tur att vi är lediga två veckor till.
  Det är -13 grader här idag och mycket snö. Lite skidåkning ska vi också hinna med denna ledighet. Hoppas ni får ett gott slut!
  Kram Mari

  • Brysselkakan Says:

   Oj, vad ni fixar! Men det är ju kul oxå! Här är absolut ingen snö… +10 och mulet med lite regn idag, tyvärr. Men det är ok, vi har fullt upp med att packa upp och straxt åker vi för att handla mat så kylskåpet inte känns så himla tomt!
   Gott nytt på er oxå! Och lycka till med sovrummet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: