Kallt… inne och ute…

Inte fick vi igång elementet i går… då var det i alla fall varm lite i ena ändan, cirka 15 av totalt 150 cm. Men nu på morgonen är hela elementet iskallt! Och idag är det uppe på det ännu kallare ute… Jag har jagat arkitekten och T vår hyresvärd. Och nyss fick jag tag i arkitekten! Det ska komma någon och titta på det ”efter lunch”, det betyder väl vid 15-tiden då ungefär! Ja, ja bara det blir varm igen idag så är vi nöjda. Så nu har jag tänt cirka 40 ljus och sedan dammsugit så just nu är jag varm men då har jag underställ under mina kläder också…

Just nu försöker jag komma på vad J och jag ska äta till lunch… funderar på att kila ner till vårt ”kyckling-wrap-ställe” och köpa varsin rulle, de kostar 3,50 €/st så det är superbilligt. Då gör de den när du beställer, fylld med fräscha grönsaker, kött och sås efter ditt val och allt är varmt. Det ända man måste säga till om extra noga är att man INTE vill ha pommes i… för annars klämmer de ner rejält av det och det blir uräckligt! Väldigt billigt för god mat. Men just nu är problemet att jag inte vill gå ut… men det är väl bara att göra det!

Idag har både A och V varit till Arbetsförmedlingen och skrivit in sig. A blev nyss arbetslös då hans projektanställning gick ut, det blir kanske mer men under tiden så ska han stämpla. V har varit mer eller mindre arbetslös sedan september men inte ”fått tummen ur” förrän idag då. Men han har å andra sidan jobbat lite under okt-dec också fast inte heltid då. Så nu ska de träffa sina handledare nästa vecka. Så får vi se vad det blir av det!

Annons

2 svar to “Kallt… inne och ute…”

 1. annieverse Says:

  Men wow, kommer hantverkare verkligen samma dag som de säger att de ska komma? Vore något för indierna att ta efter!
  Hoppas ni får det lite varmare snart i alla fall…

  • Brysselkakan Says:

   Nja, det var inte en hantverkare utan vår hyresvärd som fixade själv. Hantverkare brukar komma på utlovad tid, fast cirka 30 min senare, men det blir ju inte den dagen man ringer utan kanske veckan efter! Som vanligt med andra ord!!!
   Men elementet funkar trots hyresvärden insatts inte som det ska… blir så himla trött på sånt här strul…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: