Fullt upp!

Puh! Dagen har flängt fram! Vi har ju A-K med man och E med man på middag ikväll och jag har fram tills nu (klockan är 15.15) haft fullt upp med matlagning, snabb sväng (i supersnöväder) till mataffären för jag givetvis glömt några saker, städat av, dukat osv, osv. Ja, ni vet hur det blir. Nu ska jag duscha och sedan göra sallad efter det ska jag bara sitta i soffan och ta det lugnt fram till de kommer! Efterrätten fixade jag igår så den står klar i kylen. Och själva maten ska bara in i ugnen samtidigt som pastan kokas. Smidigt!

T och J har hjälpt till lite men framför allt klippt vår gamla matta (den vattenskadade som legat under matbordet innan vi köpte en ny i Sverige i julas) så att den passar nere i hallen utanför hissen. Ska bli skönt att inte dra in så mycket jox där!

Snön har fallit ymnigt fram tills nu och det är minusgrader ute. Detta gör att J:s mungipor ser glad ut; han gillar snö och att skolan kanske, kanske blir inställd på måndag!

Måste ju också skriva att idag har det slagits rekord här på bloggen! Fram tills nu har det varit 87 besökar bara idag! Keep on!

Annons

8 svar to “Fullt upp!”

 1. Tolken Says:

  Jösses, vet inte om jag vågar komma med sådana förberedelser. Tänk om jag spiller eller slår sönder något ;-)

 2. Brysselkakan Says:

  Haha! Klart du ska komma! Det är ju därför jag fixat så! Men jag gillar att ha fixat innan så jag inte behöver stå vid spisen när ni är här, då vill jag ju umgås med trevliga vänner!

 3. Tolken Says:

  Tack! Vi har precis kommit hem och har haft hur trevligt som helst! Jättegod mat och trevligt sällskap.

  • Brysselkakan Says:

   Tack själva!
   Vi har just diskat upp alla glas och jag ska straxt krypa ner i sängen. Kommer sova gott efter en mycket trevlig kväll med många intressanta samtalsämnen! Hoppas vi kan göra om det snart!
   Sov gott!

 4. Karin Says:

  Vad bjöd du på för god mat?

  • Brysselkakan Says:

   När de kom blev det honungsmelon med parmaskinka lindat runt och champagne att dricka till det. Sedan blev det kyckling med mozarella och parmaskinka runt och till det pasta med morotsslingor i. Och till efterrätt blev det chokladmousse på både vit och mörk choklad och mellan dessa lager en hallon mousse.

 5. Anna-Karin Says:

  Hej Lisa, nu får jag verkligen skämmas! Häromdagen frågade PO mig om jag tackat för senast ooohhhh det har jag ju inte…har haft fullt upp med pluggandet. TACK så mycket för senast vi njöt verkligen av maten och av sälskapet! Imorgon har jag min 1:a exam, skriftligt och på måndag har jag min 2:a exam, muntligt. Efter avslutad kurs tänkte jag dra en sväng till IKEA vi kan väl höras om du är intresserad.

  Återigen TACK FÖR SENAST!
  Kramar
  AK

  • Brysselkakan Says:

   Tack själva! Vi hade oxå trevligt och hoppas vi kan göra om detta snart!
   Jag hänger gärna på till IKEA (har en lista på saker att köpa där)! Menar du på måndag? Maila mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: