Rekord!!!

I går slog, ni mina läsare, rekord! 101 besökare på en dag! Så just nu funderar jag på vilka ni är… jag vet väl ett tiotal som läser regelbundet men vilka är ni andra? För om man betänker 101 besökare så är det ynkligt lite kommentarer! Men det kan inte jag ordna, det är upp till er!

Vi hade ju gäster igår och det blev en mycket trevlig kväll! Maten blev god och uppskattad, samtalen var givande och, ja, allt blev hur bra som helst! Förhoppningsvis kan vi träffas snart igen allihop.

Jag har tagit bort alla julsaker idag, eller det lilla vi hade framme. Men det blir lite mörkt när man tar ner ljusslingor och adventsljusstakar. Men jag har försökt ersätta med andra ljuskällor i alla fall fram till det blir ljusare tider. Vilket ju går fort, A-K sa igår att vi här i Bryssel har 1,5 timme mer ljus tid per dag än i Sverige så det går väl åt rätt håll.

Det snöade ju igår, cirka 10 cm kom det och i morse när T och jag gick vår runda blev det att slira runt i denna snö. Här är det inte någon kommun som snöröjer trottoarer, det är upp till varje fastighetsägare att sköta det på den biten trottoar som är framför respektive hus. Så det blir ju lite si och så… vissa gör bra jobb och andra inte!

J:s sista jullovs dag, i morgon börjar skolan igen och vardagen är verkligen tillbaka. Både skönt och sorgligt.

Annons

5 svar to “Rekord!!!”

 1. carina Says:

  Jag är allt en som är här inne emellanåt ,dock inte igår!

 2. jaglovisa Says:

  Man blir verkligen nyfiken!
  Kramar!

 3. Cicki Says:

  Jag är nog en av de 101 – men det visste du ju…
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: