Söndag & T har just åkt…

För en liten stund sedan hämtade taxin T för färd till flygplatsen, han ska åka till Sverige… för att hämta hem min nya mobil!!! Ja, ja han ska jobba också men viktigast är min mobil! Och rågsikt, grahamsmjöl, grovt rågmjöl och några svenska inredningstidningar! Så J och jag är själva tills tisdag kväll men vi kommer med all säkerhet ha fullt upp, som vanligt!

I går kväll såg vi filmen Slumdog Millionaire, en helt fantastisk film. Sorglig men ändå så full av hopp och glädje! Vi uppskattade den alla tre!

Igår kväll bokade vi också en resa! Vi far till Rom den 10 april och hem den 14 april. Så nu ska här forskas om Rom! Det är ju ett tag kvar så det lär jag väl hinna med! Någon som varit i Rom och har tips? Saker vi bör se? Något fantastiskt matställe? Julen 2008 fick jag en resa till just Rom av T, det var meningen att vi skulle åkt dit i maj 2009 när jag fyllde 40 men så kom vår flytt till Bryssel och, ja, det blev ingen resa till Rom i våras. Men nu ska vi dit! Ungefär ett år senare!

Idag ska jag tvätta lite, tänkte baka en hög frallor (Tack A, blev inspirerad!) och kanske stryka lite också. En dag för lite allt möjligt alltså! J har lite skoljobb att göra så det blir en lugn dag hemma för oss helt enkelt. Men nu ska jag börja med att väcka J och vattna blommorna.

Annons

5 svar to “Söndag & T har just åkt…”

 1. Karin Says:

  Underbart att ni ska till Rom, vi var ju där tillsammans med K och I smt A och M för några år sedan. Vi hadde en underbar vecka …..

 2. jaglovisa Says:

  Rom – kära rom, jag älskar Rom! Skulle vilja bo där (nästan i af). Gillar ni kaffe ska ni gå till Piazza San Eustachio som är ett torg, där finns ett kaffe a la italiana med samma namn som torget. Helt underbar Gran Cappuccino och chokladdoppade kaffebönor som inte är av denna värld.
  Annars finns ju hur mycket som helst att titta på, Colosseum, Peterskyrkan med Vatikanmuséet och Sixtinska, Forum Romanum … en massa små vackra kyrkor och torg överallt i gamla delen av stan.
  Matställen – det är bra att dra sig in på lite tvärgator så man hamnar på de mer ”lokala” krogarna och restaurangerna och inte mitt i turiststråken där allt lätt smakar likadant och är tio gånger dyrare.
  Dolce Roma dolce!

 3. jaglovisa Says:

  Förresten, troget ligger bara ett par kvarter från Parlamentet och Pantheon … kan vara bra att veta om man ska börja söka på karta …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: