Slö söndag och möss…

Igår kväll åt vi då revbenspjälls-buffé! V och T skulle givetvis tävla om vem som åt mest… man kan säga att de var proppmätta när vi gick därifrån! Gott var det, speciellt såsen var pricken över allt!

Är det mussäkert här?

Är det mussäkert här?

Vi hade tänkt gå på Tin-Tin museum idag men orkade inte riktigt det. Vi har istället gjort äppelpaj idag igen (på V:s begäran), lagat V:s jeans och bakat frallor. Och tömt alla köksskåp… för tydligen har vi möss i lägenheten… Jag mistänkte detta redan i veckan för jag hörde hur det krafsade i en vägg i köket. Så nu står allt på köksbordet och i morgon ska jag köpa musfällor. Man borde väl vara säker från sådana små djur när man har köket på fjärde våningen, men tydligen inte. Som tur är hade det lilla monstret bara ätit på ett paket vetemjöl (himla tur att inte mina svenska mjölsorter stod i det skåpet). Jag hoppas verkligen vi blir av med mössen för jag vet inte vart jag ska ha alla saker annars…

2 svar to “Slö söndag och möss…”

  1. jaglovisa Says:

    Huvva – möss är inget roligt! Hoppas du hittar fällor och att du kan fånga dem de små rackarna!

    • Brysselkakan Says:

      Nää, och den lille rackaren har varit där inatt igen men nu fanns inget att äta! Men bajsat har den gjort… Fällan står där nu med svensk ost i så hoppas det kan smaka, en stund i alla fall ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: