Sport och ännu mer sport…

OS… är man, som J och jag, totalt ointresserade så är just nu tv-världen rätt trist… inte ens På spåret och Skavlan visas i kväll… Kunde inte all OS sändas på en egen kanal? Vore väl inte så svårt? Och när de inte visar något från årets OS, ja då kör de repriser från gamla OS! En annan biverkning är att allt ”bra” från OS går sent så T går inte lägger sig samtidigt som jag gör… inte mysigt alls! Ja, ja det är väl bara att uthärda!

Hörde att ni fått ännu mer snö i Sverige… ska det aldrig ta slut??? Men inget ont som inte har något gott med sig för V har just nu jobb som snöskottare. Han skottar av tak, fast med tanke på hur höjdrädd han är funderar jag på hur det funkar!!! Fast det är visst ganska platta tak så han löser nog det. Han sa också att det är 51 cm snö för han mätt på taken och att det är väääldigt kallt om fötterna då de hela tiden mer eller mindre befinner sig djupt nere i dessa 51 cm av snö… så flera raggsockor är det som gäller!

Försöker just nu febrilt få upp J, han sover som en stock och har under lovet lagt till med en helt annan dygnsrytm än vad jag har… vore ju bra om vi kunde äta lunch ihop, det får väl bli hans frukost!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: