Idag är det lördag

Minns ni V:s jacka som var borta? Helt plötsligt hängde den i hallen! Vart den kom ifrån vet han inte och huvudsaken är väl att den är tillbaka! Skönt!

Sen kan jag skriva under på att jag HATAR MÖSS!!!! Vi trodde den höll till i skåpen och att allt som stod på köksbordet var säkert… näää… där har han också varit… lite konstigt vad han verkar gilla; där stod kexpaket, socker, Ekströms nyponsoppa, vanlijsåspulver, O´boy mm men han har ätit på mjölpaket (som tur var vanligt vetemjöl och inte mina fina sorter från Sverige) och på kokosmjölkpaket i papper… Nu har T i alla fall satt igen överdelen på det skåp vi tror han kommer in via och fällorna är gillrade och jag har också köpt råttgift som vi lagt på, vad vi tror är, strategiska ställen.

Tydligen så sålde vår hyresvärd huset i går… vi har inte blivit informerade och har försökt få tag i honom idag men inte lyckats. Att det är sålt fick vi reda på via ett mail från tjejen som bor under oss, hon hade fått ett mail av hyresvärden. Vad detta innebär för oss vet vi inte just nu men vi befarar ju att vi måste flytta inom snar framtid. Bara för att börja någonstans så tittade vi idag på en lägenhet som vi trodde kunde vara något men… Nja… T och J gillade den, väldigt speciell med glastak och så MEN köket var väl inte vad jag uppskattar; inga skåp, ingen fläkt och kyl och frys fick man ordna själv, vilket inte är så ovanligt här men ingen bra plats för dem direkt. Nä, den blir det nog inte!

Just nu är T och J och spelar snooker och jag ska straxt förbereda kvällens plockmat, vi har ju lite att ta av sedan i onsdags!

2 svar to “Idag är det lördag”

  1. jaglovisa Says:

    Hoppas ni fångar den rackarns lilla musen snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: