Vi är lite ledsna idag…

Idag känner vi oss lite nedstämda… vi vill inte flytta! Men har inget val… Jag har idag tittat på två lägenheter och de var väl fina MEN vi inser att den vi bor i är lite utöver det vanliga… ta bara detta med att vi har en riktig tvättstuga. I de båda jag såg på idag är var det mer eller mindre bara små skrubbar… den ena var det snedtak i och därmed inte ens ståhöjd! Nu väntar vi på det officiella brevet från köparen för från det datumet har vi då sex månader på oss att flytta. T har idag också försökt få svar på hur mycket hjälp vi kan tänkas få av hans arbetsgivare och just nu kunde de inte svara för det är väääldigt ovanligt med att folk flyttar pga att huset säljs. Många frågetecken och stor ovisshet… och i morgon ska jag kika på lägenhet igen och på onsdag på tre stycken. Jo, det blir säkert bra men just nu känns det mindre bra, tyvärr.

Annons

6 svar to “Vi är lite ledsna idag…”

 1. jaglovisa Says:

  Hoppas ni kan få lite hjälp med flytten. Det är alltid jobbigt att behöva flytta, särskilt om man trivs där man bor … men det blir säkert bra till sist i alla fall!
  Kram från ett -29 grader kallt land i norr …

 2. annieverse Says:

  Usch vad tråkigt. Det tär på krafterna att flytta ofta, och är det dessutom flytt från en bostad man verkligen gillar är det ännu jobbigare.

  • Brysselkakan Says:

   Ja, man kunde ju önskat att vi fått bo här lite längre, 7 månader är det för oss nu… Blir trött bara jag tänker på allt vad en ny flytt innebär men det måste ju gå, har inget val!

 3. Karin Says:

  Ja ni har ju en toppenlägenhet, förhoppningsvis så dyker det upp något fantastiskt åt er där ni kan trivas…när väl flytten är gjord..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: