Rättvisan är skipad

Minns ni 25 februari för ett år sedan? Jag lär aldrig glömma när vi tidigt på morgonen sms:ade vår son A för att väcka honom. Han sover över på hotell i Eskilstuna på grund av ett tidigt möte på jobbet. Direkt efter vi sms:at honom ringer han tillbaka och säger att brandlarmet gått och att när han tittar ut genom fönstret så ser han eld… T, som svarade, skriker mer eller mindre till A att han måste ta sig ut. Så iförd endast t-shirt, jeans och mobil flyr han ur ett brinnande Stadshotell. Hela hotellet blev totalförstört. Idag har domen fallit, han som tände eld har idag dömts till 18 år fängelse och utvisning efter det. Vi är så evigt tacksamma att vår son klarade sig oskadd ur detta!

Vi har idag träffa dem som förhoppningsvis är våra nya hyresvärdar. Hyra och tillval har diskuterats och nu är det bara att vänta… de ska ”godkänna” oss och kanske flera turer angående hyran men hoppas, hoppas att det är vi som får lägenheten! Så alla där ute: håll tummarna, be till Gud, visualisera eller vad ni gör när ni vill be om något för vi behöver all hjälp vi kan få för att ro detta i hamn!

Annons

2 svar to “Rättvisan är skipad”

  1. jaglovisa Says:

    Oj, låter som ni har något på gång i alla fall! Hoppas! Jag håller tummarna!
    Ja, det är hemskt med bränder och andra katastrofer … Trauman överhuvudtaget. VAd skönt att allt gick bra för honom i allafall.

    • Brysselkakan Says:

      Jo, vi hoppas oxå! Vågar inte skriva för mycket om vad som händer just nu… är lite vidskeplig! Tror att det blir fel då! Men så fort jag vet mer så ska alla givetvis få veta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: