Vi tar det lugnt

Söndag… betydligt varmare än vad vi har haft innan i veckan, termometern skuttade upp till hela +10! Men sedan började det regna… som tur var hann jag gå ut och gå nu på eftermiddagen innan regnet! Annars har jag packat lite lådor i helgen, tvättat och dammat. Sånt som man bara måste fixa, ja, förutom lådorna då!

J och jag myser i soffan, jag med min bok och han med sina läxor (hur mycket mys nu det är…). Vi bakade en fruktkaka tidigare idag som vi just mumsat på. Sedan hittade J ett recept på scones med honung i som vi tänkte testa till kvällsmat idag.

Pratade just med V i Sverige, han var på Ica och skulle köpa tvättmedel och behövde råd om vilket han skulle ha. V har verkligen kommit igång med träning! Han styrketränar flera gånger i veckan och igår hade han och en kompis varit och simmat, 50 längder á 25 meter! De var helt slut sedan och sov till 14 idag! Båda två blev helt chockade när de vaknade och såg vad klockan var, ingen av dem brukar sova längre än till 10 och vakna av sig själva då. Eller som V sa: – Helt värdelöst, halva söndagen försvann ju!

T har det bra i Spanien, fantastisk golf med underbara vänner och idag har de haft +20!!! Man blir lite avis…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: