En lugn lördag

Ännu ingen golfbag i sikte… undrar vart den åkt? Men T ska ju till flygplatsen i morgon för att flyga till Sverige så han får väl fråga igen då.

Idag har vi strosat runt i det som troligtvis är vårt nya bostadsområde, jag har varit skeptisk till området (inte lägenheten) men idag kändes det betydligt bättre, många mysiga små second hand-butiker och inredningsbutiker. Vi åt goda mackor på ett litet mysigt fik innan vi gick hemåt igen.
Nu ska vi softa i soffan resten av dagen och kvällen!

Annons

2 svar to “En lugn lördag”

 1. jaglovisa Says:

  Skönt att det kändes bättre idag. Ibland kan det ju vara bra att bara få gå omkring lite igen för att ändra uppfattning om områden. Fast det är ju alltid svårt att veta var man kommer att trivas i förhand!
  Hoppas bagen kommer tillrätta snart!
  KRam

  • Brysselkakan Says:

   Precis! Och vi (jag) trivs så himla bra i det området vi bor nu och det är väl först nu efter 8 månader som det börjar kännas som hemma, lärt känna grannar och hittat alla mysiga butiker och så. Och då ska jag börja om… Det är också ett ”finare” område som anses säkert och det bor mycket folk från olika länder här. Det området vi troligtvis ska flytta till är lite ”ruffare” och man ska på kvällstid absolut inte går ner mot Gare du Midi, en stor tågstation, där pågår både det ena och det andra. Denna station ligger cirka 10-15 minuters promenad från den tänkta lägenheten… MEN går man åt andra hållet så ligger ett område som heter Sablon där och det är ett ”fint” område och ytterligare cirka 20 minuter åt det hållet så kommer man till dit vi bor nu.
   Ja, ja det blir säkert bra, jag bara känner att det finns saker jag kommer sakna att ha nära min bostad…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: